dJqOQTOwnBkFuLoqFwMefBDCVIG

Smugglers

I vendosur në vitet 1970, një operacion kontrabande del brenda një fshati të vogël paqësor buzë detit. Ata që janë të përfshirë në operacionin e kontrabandës janë Chun-ja, e cila punon si kontrabandë për të siguruar jetesën, shoqja e saj Jin-suk, e cila drejton një grup femrash zhytëse, dhe Master Rreshter Kwon. Master Rreshter Kwon është mbreti i kontrabandistëve në nivel kombëtar.

By:
Posted on:
Tagline:Unload. Procure. Deceive.
Genre: AKSION, KRIM
Quality:
Year:
Duration: 129 Min
Country:
Release:
Language:한국어/조선말
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Smugglers

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *