443c0xNTLackGkFOKfbPClKMpIk

In the Land of Saints and Sinners

Në një fshat të largët irlandez, një Finbar i dëmtuar detyrohet të luftojë për shpengim pas një jete të mëkateve, por çfarë çmimi është ai i gatshëm të paguajë? Në vendin e shenjtorëve dhe mëkatarëve, disa mëkate nuk mund të varrosen.

By:
Posted on:
Tagline:Can You Bury Your Past?
Quality:
Year:
Duration: 106 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download In the Land of Saints and Sinners

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *