fp0tp7gblkTI3t7rKYvTOtS1uIx

Frybread Face and Me

Dy kushërinj adoleshentë Navajo nga botë të ndryshme lidhen gjatë një vere që kullosin delet në fermën e gjyshes së tyre në Arizona, ndërsa mësojnë më shumë për të kaluarën e familjes së tyre dhe veten e tyre.

By:
Posted on:
Genre: DRAM
Quality:
Year:
Duration: 82 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Frybread Face and Me

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *