to0HRDQTk7ZceEjehm6TS9dNHqf

Elf Me

Udhëtimi është një kukudh jokonvencional. Si ndihmës i Santa, ai duket se ka sukses vetëm në ndërtimin e armëve të çuditshme dhe jo lodrave. Fati do ta çojë atë të takojë Elian, një djalë i turpshëm dhe jokonvencional i ndjekur nga një bandë ngacmuesish. Të dy do të ndihmojnë njëri-tjetrin dhe së bashku do të zbulojnë vlerën e miqësisë.

By:
Posted on:
Quality:
Year:
Duration: 99 Min
Country:
Release:
Language:Italiano
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Elf Me

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *