xyljfyGSJOdghPsycreHMsnhpU9

Police Academy 2: Their First Assignment

Oficeri Carey Mahoney dhe kolegët e tij më në fund kanë mbaruar Akademinë e Policisë dhe janë gati të dalin në rrugë në detyrën e tyre të parë. Pyetja është, a janë ata gati të luftojnë me një grup terroristësh që etiketojnë mbishkrime? Koha do ta tregojë, por mos e shisni shkurt këtë grup të gëzuar djemsh të këqij në blu.

By:
Posted on:
Tagline:To protect, to serve… and make you laugh. America’s funniest crimebusters are back!
Rate:PG-13
Genre: KOMEDI, KRIM
Quality:
Year:
Duration: 87 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Police Academy 2: Their First Assignment

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *