m5a1U549gokC1kxsqgQoRb6XpFg

Police Academy

Rregullat e reja të zbatuara nga Zonja Bashkiake nënkuptojnë se seksi, pesha, gjatësia dhe inteligjenca nuk duhet të jenë më një faktor për t’u bashkuar me Forcën Policore. Kjo hap portat për të gjithë dhe të gjithë për të hyrë në Akademinë e Policisë, për zemërimin e madh të instruktorëve. Megjithatë, jo të gjithë janë aty përmes zgjedhjes. Mahoney i papërshtatshëm social është detyruar të regjistrohet si alternativa e vetme ndaj një dënimi me burg dhe nuk kalon shumë kohë para se ai të bie në kundërshtim me togerin harris. Por pa kaluar shumë kohë, Mahoney e kupton se po kënaqet duke qenë kadet policie dhe vendos se dëshiron të qëndrojë… ndërsa Harris vendos se dëshiron që Mahoney të dalë jashtë!

By:
Posted on:
Tagline:What an institution!
Rate:R
Genre: KOMEDI, KRIM
Quality:
Year:
Duration: 97 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Police Academy

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *