vOTsbQBzjV2Qubxi5Lvgs21TZI4

Shifted

2 votes, average 5.5 out of 10

Krijesa të çuditshme vrasëse enden rrugëve. Një grup fqinjësh janë bllokuar brenda një shtëpie. Të largohesh do të thotë vdekje e sigurt. Si do të mbijetojnë kur dikush brenda shtëpisë fillon të vrasë të tjerët? I bllokuar mes një përbindëshi brenda dhe monstrave jashtë. Kush do t’ju shpëtojë kur bota të ketë ndryshuar?

By:
Posted on:
Tagline:To Those of Us Left
Quality:
Year: ,
Duration: 89 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Budget:$ 75.000,00

Download Shifted

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *