3bL6lLd6cyQ4JNT4ucqm4PICIVs

Elizabeth: The Golden Age

Kur mbretërimi i Mbretëreshës Elizabeth kërcënohet nga tradhtia e pamëshirshme familjare dhe ushtria pushtuese e Spanjës, ajo dhe këshilltari i saj mendjemprehtë duhet të veprojnë për të mbrojtur jetën e popullit të saj.

By:
Posted on:
Tagline:Woman. Warrior. Queen.
Rate:PG-13
Quality:
Year:
Duration: 114 Min
Release:
Language:svenska, English, Español
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Elizabeth: The Golden Age

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *