pkmS95lnTOnBFmG5g82aNSE3dkW

Elizabeth

Historia e ngjitjes në fron dhe mbretërimi i hershëm i Mbretëreshës Elizabeta e Parë, përpjekjet e pafundme të këshillit të saj për ta martuar atë, urrejtja katolike ndaj saj dhe romanca e saj me Lordin Robert Dudley.

By:
Posted on:
Tagline:Declared illegitimate aged 3. Tried for treason aged 21. Crowned Queen aged 25.
Rate:R
Genre: DRAM, HISTORI
Quality:
Year:
Duration: 124 Min
Release:
Language:Français, English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Elizabeth

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *