r7HEBkkRN93d3eFBZgPJfRaob5p

Don’t Breathe 2

I verbëri është fshehur për disa vite në një kabinë të izoluar dhe ka pranuar dhe rritur një vajzë të re jetime nga një zjarr shkatërrues në shtëpi. Jeta e tyre e qetë së bashku shkatërrohet kur një grup kriminelësh rrëmbejnë vajzën, duke e detyruar të verbrin të largohet nga streha e tij e sigurt për ta shpëtuar.

By:
Posted on:
Tagline:Bad things happen to bad people.
Rate:R
Quality:
Year:
Duration: 98 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Don’t Breathe 2

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *