hzPVOPGWoWUuaZbE2QLRcL0SAPR

Zombie Town

Amy dhe Make zbulojnë një mallkim shekullor kur vendosin të shikojnë një film ekskluziv. Dyshja duhet të gjurmojë një regjisor famëkeq dhe të lundrojë në një qytet zombish të uritur për të shpëtuar botën.

By:
Posted on:
Tagline:A cursed film. A town full of zombies. Two teens are the only hope.
Rate:PG-13
Genre: HORROR, KOMEDI
Quality:
Year:
Duration: 93 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Zombie Town

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *