bkpPTZUdq31UGDovmszsg2CchiI 1

Trolls Band Together

Kur vëllai i Branch, Floyd, rrëmbehet për talentin e tij muzikor nga një palë zuzare të këqij të yjeve të pop-it, Branch dhe Poppy nisin një udhëtim torturues dhe emocional për të ribashkuar vëllezërit e tjerë dhe për të shpëtuar Floyd nga një fat edhe më i keq se errësira e pop-kulturës. .

By:
Posted on:
Tagline:There are some new trolls on the block.
Rate:PG
Quality:
Year:
Duration: 92 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Trolls Band Together

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *