bcuEjrwhp5HgEUnFe5lc4xpEqzt

The Marsh King’s Daughter

Helena, një grua që jeton një jetë në dukje të zakonshme, fsheh një sekret të errët – babai i saj është ‘Mbreti i Kënetës’ famëkeq, njeriu që e mbajti atë dhe nënën e saj robër në shkretëtirë për vite me rradhë. Pas një jete përpjekje për t’i shpëtuar të kaluarës së saj, Helena detyrohet të përballet me demonët e saj kur babai i saj arratiset papritur nga burgu.

By:
Posted on:
Tagline:Fear the past or face it.
Rate:R
Genre: DRAM, KRIM, MISTER
Quality:
Year:
Duration: 108 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download The Marsh King’s Daughter

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

1 thoughts on “The Marsh King’s Daughter”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *