d5iIlFn5s0ImszYzBPb8JPIfbXD

Pulp Fiction

Një vrasës i dashuruar për burger, partneri i tij filozofik, një gangster i droguar dhe një boksier  bashkohen në këtë kaper të krimit të përhapur, komik. Aventurat e tyre shpalosen në tre histori që në mënyrë gjeniale udhëtojnë përpara dhe mbrapa në kohë.

By:
Posted on:
Tagline:Just because you are a character doesn’t mean you have character.
Rate:R
Genre: Crime, THRILLER
Quality:
Year:
Duration: 154 Min
Country:
Release:
Language:English, Español, Français
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Pulp Fiction

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *