wcDLqCS70LsPcovieuQrb311Qr1

No Good Deed

Terri është një grua e përkushtuar dhe nënë e dy fëmijëve, duke jetuar një jetë ideale periferike në Atlanta kur Colin, një i dënuar simpatik por i rrezikshëm i arratisur, shfaqet në derën e saj duke pretenduar probleme me makinën. Terri i ofron telefonin e saj për ta ndihmuar, por shpejt mëson se asnjë vepër e mirë nuk mbetet e pandëshkuar pasi ajo e gjen veten duke luftuar për mbijetesë kur ai pushton shtëpinë e saj dhe terrorizon familjen e saj.

By:
Posted on:
Tagline:First he gets into your house. Then he gets into your head.
Rate:PG-13
Genre: DRAM, HORROR, KRIM
Quality:
Year:
Duration: 84 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download No Good Deed

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *