aQbEHa0Qokm3FW8DgK0vcDYMrnq

Man on the Train

Një kriminel misterioz rrokulliset në një qytet të vogël që planifikon të rrëzojë bankën lokale, duke supozuar se do të shkojë pa probleme. Por kur takon një profesor poezie në pension, planet e tij marrin një kthesë të pamundur. Pa vend ku të qëndrojë, profesori e mirëpret me bujari në shtëpinë e tij. Ndërsa dy burrat flasin, formohet një lidhje midis këtyre dy të kundërtave polare dhe shfaqen momente befasuese humori dhe dhembshurie. Ndërsa fillojnë të kuptojnë njëri-tjetrin më shumë, secili shqyrton zgjedhjet që kanë bërë në jetën e tyre, duke dëshiruar fshehurazi të jetojnë llojin e stilit të jetesës që ka jetuar njeriu tjetër, bazuar në dëshirën për t’i shpëtuar stilit të tyre.

By:
Posted on:
Genre: DRAM, KRIM
Quality:
Year:
Duration: 101 Min
Country:,
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Man on the Train

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *