arw2vcBveWOVZr6pxd9XTd1TdQa

Forrest Gump

Një burrë me një IQ të ulët ka arritur gjëra të mëdha në jetën e tij dhe ka qenë i pranishëm gjatë ngjarjeve të rëndësishme historike – në secilin rast, shumë më tepër se çfarë dikush imagjinonte se mund të bënte. Por pavarësisht gjithçkaje që ka arritur, dashuria e tij e vetme e vërtetë i shmanget atij.

By:
Posted on:
Tagline:The world will never be the same once you’ve seen it through the eyes of Forrest Gump.
Rate:PG-13
Genre: ROMANCE, DRAM
Quality:
Year:
Duration: 142 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Forrest Gump

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *