afclGGoQslTYFTnyW1LRMtJMiBp

Cheaper by the Dozen

Brezi i Bakerit zhvendoset në Çikago pasi patriarku Tom merr një punë si trajner futbolli në Universitetin Northwestern, duke detyruar gruan e tij shkrimtare, Mary, dhe 12 fëmijët e çiftit të bëjnë një rregullim të madh. Tranzicioni funksionon mirë derisa kërkesat e punës i tërheqin prindërit nga shtëpia, duke i lënë fëmijët të mërzitur — dhe gjithnjë e më keqbërës.

By:
Posted on:
Tagline:Growing pains? They’ve got twelve of them!
Rate:PG
Quality:
Year:
Duration: 98 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Cheaper by the Dozen

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *