ow3wq89wM8qd5X7hWKxiRfsFf9C

12 Angry Men

Mbrojtja dhe prokuroria kanë pushuar dhe juria po futet në dhomën e jurisë për të vendosur nëse një i ri spanjoll-amerikan është fajtor apo i pafajshëm për vrasjen e babait të tij. Ajo që fillon si një çështje e hapur dhe e mbyllur shpejt bëhet një mini-dramë e secilit prej paragjykimeve dhe paragjykimeve të juristëve për gjyqin, të akuzuarit dhe njëri-tjetrin.

By:
Posted on:
Tagline:Life is in their hands. Death is on their minds.
Rate:NR
Genre: DRAM, KRIM
Quality:
Year:
Duration: 97 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download 12 Angry Men

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *