aTsp2VTaCBiGs8w05OTXfD97FRZ

The Phantom of the Opera

I deformuar që nga lindja, një burrë i hidhur i njohur vetëm si Fantazma jeton në kanalizimet nën Teatrin e Operës së Parisit. Ai bie në dashuri me këngëtaren e panjohur të korit, Christine, dhe privatisht e kujdeset për të, ndërsa terrorizon pjesën tjetër të operës dhe kërkon që Christine t’i jepen rolet kryesore.

By:
Posted on:
Tagline:The classic musical comes to the big screen for the first time.
Rate:PG-13
Quality:
Year:
Duration: 143 Min
Release:
Language:Italiano, English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download The Phantom of the Opera

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *