v6J7QGCSrtvwvqAt6783BbO3h61

The Brothers Grimm

Mbledhësit e folklorit dhe artistët mashtrues, Jake dhe Will Grimm, udhëtojnë nga fshati në fshat duke pretenduar se mbrojnë banorët e qytetit nga krijesat e magjepsura dhe duke kryer ekzorcizëm. Megjithatë, ata vihen në provë kur ndeshen me një mallkim të vërtetë magjik në një pyll të përhumbur me qenie të vërteta magjike, që kërkon guxim të vërtetë.

By:
Posted on:
Tagline:Eliminating Evil Since 1812.
Rate:PG-13
Quality:
Year:
Duration: 118 Min
Release:
Language:English, Français, Deutsch, Italiano
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download The Brothers Grimm

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *