zO6SF0qLZfgSVRIfk8Y8l4hmN5e

The Brave Little Toaster Goes to Mars

Bazuar në librin e Thomas M. Disch dhe synuar si filmi i tretë në seri, ky vazhdim u përfundua dhe u publikua para ‘The Brave Little Toaster To The Rescue’. Ndërsa përpiqen të mbrojnë “Mjeshtrin e Vogël” të tyre të ri, pajisjet antropomorfe nisen në një aventurë epike dhe bëjnë shumë miq të rinj gjatë rrugës.

By:
Posted on:
Rate:G
Quality:
Year:
Duration: 73 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download The Brave Little Toaster Goes to Mars

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *