oDJ1Jl0vbbrsZd7HAMMmcY3rh7B

Your Lucky Day

Pasi një mosmarrëveshje për një biletë lotarie fituese kthehet në një situatë pengje vdekjeprurëse, dëshmitarët duhet të vendosin saktësisht se sa larg do të shkojnë – dhe sa gjak janë të gatshëm të derdhin – për një prerje prej 156 milionë dollarësh.

By:
Posted on:
Tagline:Cashing in will cost you.
Genre: THRILLER, KRIM
Quality:
Year:
Duration: 89 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *