4WfzdlUXUAd1QA6xmbbNH89Kgbo

EXmas

Kur Graham vendos të befasojë familjen e tij duke udhëtuar në shtëpi për Krishtlindje, ai tronditet kur zbulon se ata tashmë po festojnë me një të ftuar nderi të papritur, ish të fejuarën e tij, Alinë. Dy ish-të luftojnë për të parë se kë do të zgjedhë familja për të qëndruar gjatë ditës së Krishtlindjes dhe kush duhet të shkojë.

By:
Posted on:
Tagline:‘Twas the fight before Christmas.
Rate:PG-13
Quality:
Year:
Duration: 93 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download EXmas

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *