80LYrmrs3EcW0hj9aXAwglmXtJF

Bihter: A Forbidden Passion

Bihter, e cila është e dëshpëruar për dashuri, e sheh Adnanin, një djalë të moshuar të pasur dhe të respektuar, si një rrugëdalje nga stereotipi që i kanë dhënë shoqëria dhe nëna e saj materialiste. Por ajo shpejt zbulon se nuk është e kënaqur me vëmendjen e tij dhe ka nevoja të tjera.

By:
Posted on:
Tagline:A story of passion, infidelity, courage and a great catastrophe.
Genre: ROMANCE, DRAM
Quality:
Year:
Duration: 113 Min
Country:
Release:
Language:Français, Türkçe, Italiano
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Bihter: A Forbidden Passion

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *