yNPgjXeeb7vdNI7AQB5SWkkk6si

Best. Christmas. Ever!

Kur një kthesë e fatit e sjell Charlotte dhe familjen e saj në shtëpinë e shokut të saj të vjetër të kolegjit, Jackie, vetëm disa ditë para Krishtlindjeve, ajo shfrytëzon mundësinë për të provuar se jeta e shoqes së saj të vjetër nuk është aq e mrekullueshme sa duket nga buletini i saj i pushimeve.

By:
Posted on:
Tagline:Make amends with old friends.
Rate:PG
Quality:
Year:
Duration: 82 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Best. Christmas. Ever!

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *