r62EYMhiSR9ExYutKJZKXmfMzzd

Mutt

Gjatë një dite të vetme plot tension në qytetin e Nju Jorkut, tre njerëz nga e kaluara e Feñas kthehen në jetën e tij: babai i tij i huaj, ish i dashuri i tij i drejtë dhe gjysmë motra e tij 13-vjeçare. Pasi ka humbur kontaktin që nga kalimi nga femra në mashkull, Feña duhet të lundrojë në dinamikën e re të këtyre marrëdhënieve të vjetra, ndërsa përballet me sfidat e përditshme që vijnë nga të jetuarit e një jete në mes.

By:
Posted on:
Genre: DRAM
Quality:
Year:
Duration: 87 Min
Country:
Release:
Language:Español, English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Mutt

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *