32MsALfK6shuSopCrFjSNoxDc5p

Cold Mountain

Në këtë histori klasike dashurie dhe përkushtimi të vendosur në sfondin e Luftës Civile Amerikane, një ushtar konfederativ i plagosur i quajtur W.P. Inman braktis njësinë e tij dhe udhëton nëpër jug, duke synuar të kthehet te gruaja e tij e re, Ada, të cilën e la pas për të kujdesur fermën e tyre. Ndërsa Inman bën udhëtimin e tij të rrezikshëm për në shtëpi, Ada përpiqet të mbajë shtëpinë e tyre të paprekur me ndihmën e Rubit, një rrëshqitëse misterioze e dërguar për ta ndihmuar nga një fqinj i sjellshëm.

By:
Posted on:
Tagline:Find the strength. Find the courage. No matter what it takes… find the way home.
Rate:R
Quality:
Year:
Duration: 154 Min
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Cold Mountain

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *