ejQVG3vDAT1V2oCEpH6Ujz8uE8q

Rise of the Footsoldier: Vengeance

Pat Tate nis një tërbim për t’u hakmarrë për vdekjen e dhunshme të ushtarit të tij besnik dhe të besuar, duke u përpjekur përtej zonës së tij të rehatisë në Essex në anën e errët të Sohos së viteve ’90 për të gjetur zuzarin përgjegjës. I vendosur për të ekzekutuar hakmarrjen e tij, Tate nuk do të ndalet para asgjëje edhe kur bota rreth tij fillon të shpërthejë.

By:
Posted on:
Tagline:Vengeance will rise.
Quality:
Year:
Duration: 112 Min
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Rise of the Footsoldier: Vengeance

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *