xYTymnjkVqhn3V66QmNJxFUesLT

Dumb Money

Vlogeri Keith Gill zhyt kursimet e tij të jetës në aksionet e GameStop dhe poston në lidhje me të. Kur mediat sociale fillojnë të shpërthejnë, po ashtu edhe jeta e tij dhe e të gjithëve që e ndjekin. Ndërsa bakshishi i aksioneve bëhet lëvizje, të gjithë pasurohen – derisa miliarderët të luftojnë dhe të dyja palët e gjejnë botën e tyre të kthyer përmbys.

By:
Posted on:
Tagline:When Wall Street rigged the game, he changed it.
Rate:R
Quality:
Year:
Duration: 104 Min
Country:
Release:
Language:English, Español
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Dumb Money

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *