cH3ImNnkNirVG8x8yNlZaH8TQL2

Lionheart

Lyon Gaultier është një dezertor në Legjionin e të Huajve që mbërrin në SHBA krejtësisht i vështirë. Ai gjen vëllanë e tij mes jetës dhe vdekjes dhe kunatën e tij pa paratë e nevojshme për të shëruar të shoqin dhe për të mbajtur fëmijën e saj. Për të fituar paratë e nevojshme, Gaultier vendos të marrë pjesë në disa luftime klandestine shumë të rrezikshme.

By:
Posted on:
Tagline:When the streets are a jungle… There can only be one king.
Rate:R
Genre: AKSION, DRAM, KRIM
Quality:
Year:
Duration: 105 Min
Country:
Release:
Language:Español, English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Lionheart

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *