2lG18RqCK8qTk7R5jA1L7ZRMWXu

She Came to Me

Kompozitori Steven Lauddem është rrënuar nga një bllok krijues që e lë atë të paaftë për të përfunduar partiturën për operën e tij të madhe të rikthimit. Kur ish-gruaja e tij terapiste, Patricia, i sugjeron të ringjallë krijimtarinë e tij duke u humbur në qytet, Steven niset në kërkim të frymëzimit. Epifania e tij vjen pasi ai takon një grua të gjallë të quajtur Katrina dhe zbulon se jeta e tij ka shumë më tepër potencial sesa ai kishte pazar, ose mund të kishte imagjinuar ndonjëherë.

By:
Posted on:
Tagline:Sometimes you need to get lost.
Rate:R
Quality:
Year:
Duration: 102 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download She Came to Me

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *