1E5qIvLBNrv4onx5SxnNz5Monac

Fukrey 3

Në këstin e tretë, Fukras planifikojnë të marrin përsipër Delhin dhe të kandidojnë për zgjedhjet e qytetit. Megjithatë, ata nuk kanë para dhe kështu ata marrin përsipër një punë ndërkombëtare për të bërë një para të shpejtë, e cila ndryshon jetën e tyre përgjithmonë. Në dy filmat e parë, i pamë duke përdorur ëndrra, më pas parandjenja për të fituar para, por tani ata janë pajisur me një talent të ri dhe unik që do t’i bëjë milionerë.

By:
Posted on:
Tagline:Ek naya chumatkar from Jamnapaar
Genre: DRAM, KOMEDI, KRIM
Quality:
Year:
Duration: 147 Min
Country:
Release:
Language:हिन्दी
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Fukrey 3

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *