nnMW6UT0sVwPF02cQf0q5lGMf8Q

Outlaw Johnny Black

Ferri i vendosur për t’u hakmarrë për vdekjen e babait të tij, Johnny Black zotohet të vrasë Brett Clayton dhe bëhet një njeri i kërkuar në proces, ndërsa paraqitet si një predikues në një qytet të vogël minierash që është marrë nën kontroll nga një baron famëkeq Land Baron.

By:
Posted on:
Rate:PG-13
Quality:
Year:
Duration: 130 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Outlaw Johnny Black

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *