blCEOWSKVpkhJYW5O3yF3DEB1Ey

Nganù

Fshatarët këshillojnë një bashkëshort abuziv që ta kanalizojë tërbimin e tij në ushtri. Atje ai duhet të pajtohet me nxitjet e dhunshme që kanë rrënjë të thella dhe të dhimbshme.

By:
Posted on:
Genre: DRAM
Quality:
Year:
Duration: 101 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Nganù

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *