fBh5KIdSVqzIuWaNr231xQFTiY0

Love Virtually

Në një botë ku Metaverse është adoptuar gjerësisht, katër çifte bëjnë përpjekje qesharake për të gjetur dashurinë e vërtetë në një botë virtuale. Love Virtually është një rom-com satirik i ardhshëm retro për epokën Metaverse, duke kombinuar veprimin live dhe animacionin 3D ndërsa eksploron dhe ekspozon realitetin absurd të botës sonë dhe se ku po shkojmë, ndërsa heton pyetjet më të thella të jetës si: Si funksionon një person i famshëm gjeni dikë që i do ata për veten e tyre të vërtetë? A është mashtrim nëse është në VR? dhe, a është mashtrim nëse është me një AI?

By:
Posted on:
Tagline:Don’t Hate the Player, Hate the Game
Genre: ROMANCE, KOMEDI
Quality:
Year:
Duration: 85 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Love Virtually

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *