j5B6TQSYgssYdXjA7kYdTJR0tt2

Foe

Henrietta dhe Junior fermojnë një copë toke të izoluar që ka qenë në familjen e Juniorit për breza, por jeta e tyre e qetë është trazuar kur një i huaj i paftuar shfaqet në derën e tyre me një propozim befasues. A do të rrezikojnë marrëdhënien dhe identitetin e tyre personal për një shans për të mbijetuar në një botë të re?

By:
Posted on:
Tagline:Some people are made for each other.
Quality:
Year:
Duration: 110 Min
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Foe

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *