qs6gz6atyQcAvqC6qZaslOjliUG

Dragonheart 5: Vengeance

Lukas, një fermer i ri, familja e të cilit vritet nga sulmuesit e egër në fshat, nis një kërkim epike për hakmarrje, duke formuar një treshe të pamundur me një dragua madhështor dhe një mercenar që lufton shpata, Darius.

By:
Posted on:
Rate:PG-13
Quality:
Year:
Duration: 97 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Dragonheart 5: Vengeance

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *