yTRf0eiLAFCSRfiboiUFUloRc3l

DragonHeart: A New Beginning

Kur Geoff, një djalë jetim stabil (Chris Masterson), zbulon Drake (zëri i Robby Benson), dragoi i fundit i gjallë në botë, ai kupton se ëndrra e tij për t’u bërë një kalorës me forca të blinduara të shndritshme tani mund të realizohet. Së bashku, ata së shpejti përballen me sfida që i kthejnë në heronj. Por të kapur në eksitimin e jetës së tyre të re, Geoff dhe Drake nuk arrijnë të shohin rreziqet e fshehura që i rrethojnë.

By:
Posted on:
Rate:PG
Quality:
Year:
Duration: 84 Min
Country:
Release:
Language:English, Español
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download DragonHeart: A New Beginning

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *