1J2FvxEoEKMFT9TjUdfhm0MJhZD

DragonHeart

Në një kohë të lashtë kur frymëzues madhështor zjarri fluturonin nëpër qiej, një kalorës i quajtur Bowen vjen ballë për ballë dhe zemër më zemër me dragoin e fundit në Tokë, Dracon. Duke marrë armët për të shtypur një mbret tiran, Bowen së shpejti kupton se detyra e tij do të jetë më e vështirë nga sa e kishte imagjinuar: Nëse ai vret mbretin, edhe Drako do të vdesë.

By:
Posted on:
Tagline:You will believe.
Rate:PG-13
Quality:
Year:
Duration: 103 Min
Country:,
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download DragonHeart

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *