Ag3D9qXjhJ2FUkrlJ0Cv1pgxqYQ

The Marvels

Carol Danvers, i njohur ndryshe si Captain Marvel, ka rimarrë identitetin e saj nga tirani Kree dhe ka marrë hak ndaj Inteligjencës Supreme. Por, pasojat e padëshiruara e shohin Carol-in të marrë mbi supe barrën e një universi të destabilizuar. Kur detyrat e saj e dërgojnë atë në një vrimë krimbi anormale të lidhur me një revolucionar të Kree, fuqitë e saj ngatërrohen me atë të super-fanesit të Jersey City, Kamala Khan, i njohur si zonja Marvel, dhe mbesës së larguar të Carol, tani S.A.B.E.R. astronauti kapiten Monica Rambeau. Së bashku, kjo treshe e pamundur duhet të bashkohet dhe të mësojë të punojë së bashku për të shpëtuar universin.

By:
Posted on:
Tagline:Higher. Further. Faster. Together.
Rate:PG-13
Quality:
Year:
Duration: 105 Min
Country:
Release:
Language:English, اردو
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download The Marvels

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *