u8qOC1tPy2R9q7A7haNzpZMbnCZ

Bring Her to Me

Një grua është rrënuar nga ankthet rreth udhëtimit në një mbretëri të errët dhe një entitet demonik që pret mbërritjen e saj. Me ndihmën e një shoqeje, ajo konsultohet me një përkthyes ëndrrash për t’i dhënë fund makteve, vetëm për të zbuluar se askush nuk është ai që duken dhe tmerri i vërtetë do të fillojë.

By:
Posted on:
Rate:NR
Quality:
Year:
Duration: 55 Min
Country:
Release:
Language:Dansk, English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Bring Her to Me

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *