kTrxD5kHsCdCNrf5lOYGIEOwHTu

The Date Whisperer

Pëshpëritja e datës është tendenca e re më e nxehtë në takime – një trajner personal dashurie menjëherë në veshin tuaj ndërsa dilni me ndeshjen tuaj ideale. Dhe nga të gjithë pëshpëritësit e takimeve në LA, Sam është më i miri. Por kur vlera e shërbimit të saj vihet në dyshim nga trajneri i jetës së babait të saj, Mattie, ajo do të mësojë vlerën e vërtetë të dashurisë së vërtetë.

By:
Posted on:
Quality:
Year:
Duration: 90 Min
Country:,
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download The Date Whisperer

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *