gJcWdP8War6ZfgbMFRqXKI1IrcL

The Last Rifleman

Një veteran i Luftës së Dytë Botërore ikën nga shtëpia e tij e kujdesit në Irlandën e Veriut dhe nis një udhëtim të mundimshëm por frymëzues në Francë për të marrë pjesë në 75 vjetorin e zbarkimit të Ditës D, duke gjetur guximin për t’u përballur me fantazmat e së kaluarës së tij.

By:
Posted on:
Tagline:Meet Private Artie Crawford. He’s 92¾ and he’s just gone AWOL.
Genre: DRAM
Quality:
Year:
Duration: 95 Min
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download The Last Rifleman

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *