1Dtn68L8iZ7wOlhc1NY7PE3XtFl

Christmas Time

Mospëlqimi obsesiv i një mësuesi fizik për Krishtlindjet vihet në provë kur një fatkeqësi rezervimi e dërgon atë dhe familjen e tij në një udhëtim në Lapland, një destinacion turistik kushtuar Krishtlindjeve dhe çuditërisht pranë Polit të Veriut.

By:
Posted on:
Tagline:Pa-humbug.
Rate:G
Quality:
Year:
Duration: 95 Min
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Christmas Time

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *