m1rcLLs0KmS8Cg60sLoMZC2OyDR

Malum

Një oficer policie fillestare merr me dëshirë turnin e fundit në një stacion policie të sapoçmontuar në një përpjekje për të zbuluar lidhjen misterioze midis vdekjes së babait të saj dhe një kulti vicioz.

By:
Posted on:
Tagline:Feed the demon.
Rate:R
Genre: HORROR
Quality:
Year:
Duration: 92 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Malum

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *