eh1IjDZfDRjgv5NzMBkjN1GzKgy

NYAD

Historia e mrekullueshme e vërtetë e atletes Diana Nyad, e cila, në moshën 60-vjeçare dhe me ndihmën e shoqes dhe trajnerit të saj më të mirë, angazhohet për të arritur ëndrrën e saj të përjetshme: një notim 110 miljesh në oqean të hapur nga Kuba në Florida.

By:
Posted on:
Tagline:Witness the incredible true story.
Genre: DRAM, HISTORI
Quality:
Year:
Duration: 121 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download NYAD

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *