kQZcOn5rDuwpbQTluC4Wm0amYmR

The Roommate

Kur Sara, një studente e re dizajni nga Iowa, arrin në kolegj në Los Anxhelos, ajo është e etur të përshtatet dhe të njohë qytetin e madh. Shoqja e saj e pasur e dhomës, Rebeka, është më se e etur që ta marrë Sarën nën krahun e saj dhe t’i tregojë litarët. Të dy bëhen të afërt, por kur Sara fillon të degëzohet dhe të bëjë më shumë miq në kampus, Rebeka bëhet e zemëruar. E alarmuar, Sara zhvendoset me të dashurin e saj të ri, duke bërë që sjellja e Rebekës të marrë një kthesë të dhunshme.

By:
Posted on:
Tagline:2,000 colleges. 8 million roommates. Which one will you get?
Rate:PG-13
Quality:
Year:
Duration: 91 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download The Roommate

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *