blQaj6biyBMLo34cuFKKwbgjIBz

Locked In

Një infermiere e sjellshme përpiqet të zhbllokojë sekretet e dëmtimit të një pacienti në koma – dhe zbulon rivalitetin e hidhur, pabesinë, tradhtinë dhe vrasjen pas tyre.

By:
Posted on:
Rate:R
Quality:
Year:
Duration: 96 Min
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Locked In

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *