oMhMJNUBFRejN9pZ3Bs0Famr54l

Bermuda Island

Pasagjerët në rrugën e tyre për në një parajsë tropikale përplasen në det dhe e gjejnë veten në një ishull të shkretë. Të dëshpëruar për t’i mbijetuar elementëve dhe përleshjet e brendshme mes të mbijetuarve, ata zbulojnë se ishulli ka më shumë në rezervuar për ta sesa mund ta imagjinonin ndonjëherë.

By:
Posted on:
Tagline:Stranded in paradise… until the sun goes down.
Quality:
Year:
Duration: 86 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Bermuda Island

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *